Με αφορμή το φετινό διαφορετικό Πάσχα για όλους, ο εκδοτικός οίκος Υδροπλάνο στον οποίο έχω την τιμή να είμαι στο δυναμικό των συγγραφέων του, μου ζήτησε να γράψω ένα σύντομο διήγημα. Το διήγημα μου με τίτλο: “Το Πάσχα των Παππούδων”, παρουσιάζει το διαφορετικό άρωμα των πασχαλινών γιορτών μαζί με τους Παππούδες μου.

Αυθόρμητα βγήκα στο μπαλκόνι μου και περπάτησα ανάμεσα στις γλάστρες που μου είχε χαρίσει. Αν ο Μίδας είχε την ικανότητα να κάνει τα πάντα χρυσό, η γιαγιά μου είχε την ικανότητα να κάνει τις γλάστρες να ανθίζουν και να μένουν έτσι αναλλοίωτες στον χρόνο!

Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει με τους ανθρώπους, που πρέπει να στερηθείς κάτι για να καταφέρεις να το εκτιμήσεις! Είτε αυτό είναι το Πάσχα ή ακόμα χειρότερα τους αγαπημένους σου Παππούδες!

Εύχομαι σε όλους καλή ανάγνωση , ελπίζοντας ότι θα ταξιδέψετε μέσα από τις δικές μου αναμνήσεις, στο δικό σας παιδικό Πάσχα μαζί με τους Παππούδες σας!

Διαβάστε το διήγημα μου εδώ στην σελίδα 19

…θυμάμαι τις ιστορίες καθώς και εμένα με την αδερφή μου να χασκογελάμε με τα παθήματα της, και όσα χρόνια κι αν περάσουν τελικά το Πάσχα είχε και θα έχει την μυρωδιά της!