Τα Χριστούγεννα μοιάζουν με ένα μαγικό παραμύθι, που κάθε χρόνο μας κάνει την χάρη να πρωταγωνιστήσουμε στις σελίδες του!

Για πρώτη φορά 44 συγγραφείς ένωσαν τις πένες τους και δημιούργησαν ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια μία ιδιαίτερη «μοναχική» βαλίτσα. Οι εκδόσεις Υδροπλάνο με αυτό το βιβλίο θέλουν να περάσουν μέσα από την ανάγνωση, το μήνυμα της συλλογικότητας και της κοινωνικής ευθύνης μιας και τα έσοδα από το βιβλίο θα διατίθενται για καλό σκοπό! Πρόκειται για μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα, για την επέμβαση βλαστοκυττάρων της μικρής Άσπας Φατούρου.

Λίγα λόγια για την χριστουγεννιάτικη σβούρα…

Ανάμεσα σε αυτούς τους 44 συγγραφείς βρίσκομαι και εγώ με το διήγημα μου “Η Χριστουγεννιάτικη Σβούρα”. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μου, η Αλκυόνη έχει χάσει την πίστη της στα Χριστούγεννα και νιώθει εγκλωβισμένη σε μια αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου  με προορισμό του ταξιδιού της το μαγικό Εδιμβούργο. Οι λόγοι του ταξιδιού της, επαγγελματικοί και η διάθεση της για όσους γιορτάζουν με χαρά τα Χριστούγεννα, σχεδόν εχθρική! Μια μικρή σβούρα όμως θα αλλάξει τα πάντα και θα κάνει εκείνη έναν σύγχρονο Άι Βασίλη! 

Μπορείτε να βρείτε τους Επιβάτες των Χριστουγέννων εδώ