Αρχικά θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη σελίδα μου και στο συγγραφικό μου κόσμο.

Έναν κόσμο που υπάρχει για μένα από όταν ήμουν 15 χρονών και ξεκίνησα να γράφω τα πρώτα μου βιβλία. Έναν κόσμο που πρόσφατα, με τη βοήθεια των εκδόσεων Υδροπλάνο, ζωντάνεψε για πρώτη φορά. Στη σελίδα μου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο μου βιβλίο που εκδόθηκε με τίτλο “Η 7η Απόγονος και τα δίδυμα πετράδια”. Μπορείτε ακόμα να δείτε κάποιες σημαντικές στιγμές της διαδρομής. Τέλος, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, αναζητήσεις μου, ή ακόμα και πιο μικρά αποσπάσματα από τις ιστορίες που ακόμα περιμένουν να ολοκληρωθούν.

Σίγουρα δεν έχουμε μόνο μία ιδιότητα. Αρκεί να αφεθούμε ελεύθεροι να αγκαλιάσουμε όλα όσα είμαστε!

Για να βρίσκεστε όμως εδώ, σημαίνει ότι θέλετε να διαβάσετε λίγα λόγια για μένα….

Σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά στον δρόμο μου μπήκε η Νοηματική. Νομίζω ο έρωτας με αυτήν την γλώσσα ήταν ακαριαίος, κάτι που με έκανε στην συνέχεια να ενδιαφερθώ και να ακολουθήσω σπουδές πάνω στην Διερμηνεία της Νοηματικής γλώσσας. Σήμερα εργάζομαι ως επαγγελματίας Διερμηνέας, ενώ παράλληλα, το επιχειρηματικό μου ένστικτο με οδήγησε στην ίδρυση του κοινωνικού οργανισμού HandsUp το 2017, το πρώτο agency Ελλήνων διερμηνέων νοηματικής στην Ελλάδα. Έπειτα από αρκετά χρόνια στο χώρο της διερμηνείας και με πολύ αγάπη για το επάγγελμά μου, το 2019 εκλέχθηκα Πρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Πότε μπήκε στη ζωή μου η συγγραφή; Όπως έχω ήδη αναφέρει, πολύ νωρίτερα από τα παραπάνω. Ξεκίνησα να γράφω μυθιστορήματα από την ηλικία των 15. Αλλά ποτέ κάτι ολοκληρωμένο, ποτέ κάτι που να με έκανε να νιώσω την ανάγκη να το μοιραστώ. Έτσι, έγραφα και δημιουργούσα φανταστικούς κόσμους, ήρωες και σκοτεινούς εχθρούς, αλλά πάντοτε τα κρατούσα για μένα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η θεματολογία μου ήταν και είναι. σχεδόν αποκλειστικά, φαντασίας, έχοντας πάντα ως στόχο την προσωπική μου απόδραση σε κόσμους που ήξερα από μικρός να πλάθω.

Όταν ήρθε η στιγμή για μένα και η ανάγκη να προσκαλέσω κι άλλους αναγνώστες στους κόσμους αυτούς, τότε ήταν και η σωστή ώρα που οι κόσμοι μου άρχισαν να ζωντανεύουν και να γίνονται βιβλία. Μέσα από φανταστικούς διαλόγους και καταστάσεις, στόχος μου οι αναγνώστες των έργων μου να αξιολογούν με ένα διαφορετικό πρίσμα πραγματικά γεγονότα της ζωής.

Περισσότερα για το πρώτο μου βιβλίο από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, με τίτλο “Η 7η Απόγονος και τα δίδυμα πετράδια” μπορείτε να βρείτε εδώ.